Blogs

Cheaque ambassadeur: Klaas van der Eerden

In korte tijd hebben we jullie kennis laten maken met een aantal Cheaque ambassadeurs: Leo Alkemade, Mitchell Dijks, de Bucket Boys en Diggy Dex. Hoogste tijd voor de volgende vriend van de show. En dat is dit keer niemand minder dan Klaas van der Eerden.

 

Klaas van der Eerden

Want wie is Klaas nu precies? Zelf omschrijft hij zich als presentator en komiek, waar de meeste van ons hem van zullen kennen. Maar ook als visser en dwarsfluitist. Klaas presenteerde onder andere programma’s als ‘Wipeout’, ‘Klokhuis’, deed in 2015 mee aan ‘Expeditie Robinson’ en schopte het zelfs tot de finale waar hij helaas net achter het net viste en 4e werd. Daarnaast kennen we Klaas natuurlijk ook uit ‘Foute Vrienden’, samen met Leo.

Als een vis in het water

“Vissen is mijn yoga”, zegt Klaas. “Ik ben continu gefocust op het vangen van een vis”. In 2017 begon hij met zijn programma ‘Big Fish Klaas’. In dit programma reist Klaas samen met onder andere Jeroen van der Boom, Mr. Polska en Jan Versteegh de wereld over en geeft aan dat het geweldig was. Ondanks zijn liefde voor vissen, zit ’s nachts de zee op er niet meer in. Een hele tijd terug was hij onderdeel van een ingrijpend bootongeluk in Thailand, tijdens het nachtvissen. Maar desondanks is en blijft vissen een grote passie voor Klaas. Tegen Jinek vertelde hij het volgende: “Ik ben er mee opgegroeid. Ik ga wel eens vissen in Amsterdam en dan vis ik een grote snoek uit het water. Mensen staan me dan echt aan te staren en zijn verbaasd dat zulke vissen rondzwemmen midden in Amsterdam. Ze zouden eens moesten weten wat er in het prachtige Nederlandse waterschap rondzwemt.”

 

Van komiek Klaas gaan we naar dé grote feestact uit het Brabantse Best. We gaan van links naar rechts en weer opnieuw. Deze man omschrijft zijn muziek als een combinatie van moderne sound met hoempapa. Dames en heren, we hebben het over niemand minder dan Snollebollekes!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.