Blogs

Cheaque ambassadeur: Mitchell Dijks

“Verrassing!”, dat is wat Dijks met een selfie appte naar de heren van Cheaque op de dag dat hij gepresenteerd werd bij Ajax in 2015. Waar voetballers vaak verschijnen in een driedelig pak of een gladgestreken overhemd, verscheen Dijks in een Cheaque shirt, welgenoemd Paire de Loule.

 

Mitchell Dijks

FC Volendam, Ajax, SC Heerenveen, Willem II, Ajax, het Engelse Norwich City en het Italiaanse Bologna. Dat is hoe in een vogelvlucht de loopbaan van Mitchell er tot nu toe uit ziet. Waar hij lange tijd voor de Amsterdammers gevoetbald heeft, zoekt hij het geluk nu in Italië bij de nummer vijftien van de Serie A voorgaand seizoen. De in Purmerend geboren linksback is pas 25 lentes jong heeft nog veel belovende voetbaljaren voor het grijpen.

Mitchell Dijks-Cheaque-Ajax-Paire de loule_T-shirt

 

Paire de Loule

Daar staat hij, tussen Marc Overmars en Frank de Boer, in zijn Paire de Loule T-shirt – de held. Het nieuws werd razendsnel opgepikt door nieuwssites zoals Voetbalzone, Voetbal International en Voetbalprimeur waardoor de gehele collectie diezelfde avond compleet uitverkocht was. Een van dé succesverhalen rondom het ontstaan van Cheaque. Inmiddels is het ruim drie jaar geleden en is de Paire de Loule nog steeds ontzettend populair. Wil je net als Dijks stralen in een Paire de Loule T-shirt? Dat kan! Shop hem via de link hieronder. Tot slot willen we je natuurlijk niet weerhouden van de onderstaande video.

Kleding:
Baques T-shirt | Malle Eaut T-shirt | Paire de Loule T-shirt |
Klø jö T-shirt | Ou le Wappeur T-shirt 

 

Van voetballer naar presentatie duo Thijs en Joep, oftewel de Bucketboys én tevens Cheaque Ambassadeurs. Voor het maken van vrienden reizen ze de hele wereld rond met hun vriendenboekje. “Het is niet het landschap dat je trip maakt, maar het zijn de mensen die je ontmoet”.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.