Blogs

QUI QUE BOU!

Daar zijn we dan. Onze grote kinderwens is in vervulling gegaan en als kersverse ouders presenteerden wij vorige week onze negen unieke prints. Cheaque is er nu ook voor de aller-aller-allerkleinste. Dus niet alleen mama, papa en broertjes of zusjes staan er Cheaque op. Nee, de allerkleinste snoupcont mag er ook op. Hieronder lees je een greep uit onze nieuwe babycollectie. Welk T-shirtje zit jouw kleine als gegoten?

 

BROUQE POU PEUR

‘Ah! Is het geen poepie?’, Je hoort het waarschijnlijk tientallen keren tijdens alle bezoeken aan de kleine ceauter. Maar broekpoepen kunnen ze zeker! Speciaal voor alle brouqepoupeurs onder ons dit T-shirtje. Oh ja, dit T-shirtje is ook in het grijs verkrijgbaar. Wellicht komt de kleur dan beter naar boven uhh.. naar voren. Succes met de luiers!

 

JANQUERT

‘Maar is het geen huilbaby?’ Met dit T-shirt is die vraag verleden tijd. Op de volgende vraag hebben wij het antwoord al gevonden. Of dit T-shirt ‘om te janken’ is? Zeer zeker niet, maar let wel op; van ruilen komt huilen.

 

QUI QUE BOU

Hallo, wie is daar? QUI QUE BOU! Het spelletje wat zo ongeveer dagelijks gespeelt wordt aan de keukentafel en onderdeel geworden is van het ochtend-, middag- oh en avondeten.

 

ET T’EURE BAC

Geen huilbaby of broekpoeper, maar gewoon een lief klein Etteurebac-je. Wat groeien ze hard hé? Speciaal voor dit kleine Etteurebac-je een T-shirt wat op zijn of haar lijfje geschreven is, nu al. Ik ben benieuwd hoe dat straks gaat als ze gaan puberen. Maar daar denken we nu nog even niet aan. Eerst genieten van dit heerlijk spruitje.

 

Foto: Rachelle Tissen Dekker

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.