Bag to school

Bag to school-etui-etoui-tas-tasque-cheaque

De schooltassen worden gevuld en de etuis komen weer op tafel. Een teken dat er toch echt een einde is gekomen aan die oneindig lange zomervakantie en dat de scholen weer zijn begonnen. Het tropenrooster is weer bijna voorbij en de herfst begint er al voorzichtig aan te komen. Het woord wekker begint weer een dagelijks begrip te worden en aan het ultieme, oneindig snoozen zal toch echt een einde komen voor nu. Tijd om er wat humor in te gooien!

 

Et oui?

Wat is dat toch met pennen? Vroeg of laat raak je ze altijd kwijt. Overal slingeren ze rond, maar wanneer je ze nodig hebt zijn ze ver te zoeken. Tot je erachter komt dat je schooltas onder de inkt zit, je bijna te laat komt voor je examen omdat je weer eens geen pen kon vinden. En zo kunnen we nog wel even doorgaan. Wij hebben er genoeg van. Basta! Want met deze etui hou je jouw schrijfgerei gewoon netjes bij elkaar. Tevens scoor je extra punten bij je docent Frans! Et oui?

Etoui-Etui-Cheaque-Accessoires-Bag to School

Tasque

Voor de boodschappen, het sporten, een simpele avondwandeling of gewoon een lekkere tas koffie? Dit tasque leent zich echt overal voor. De jeugd is weer bag to school en loopt weer te zeulen met die achterlijk grote schooltassen volgepropt met boeken. Tip: huur een kluisje en aan dit tasque heb je meer dan genoeg! Altijd handig, zo’n tasque.

En nu echt tijd voor een tasque koffie!

tasque-bag to school-cheaque-accessoires-tas

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.