Blogs

Ligde gij d’r ALAAF op de elfde van de elfde?

Zondagochtend 11 november om 11 over 11 is het zover. De officiële aftrap van carnaval. De dag waarop de Raden van Elf bij elkaar komen, de al maanden opgekropte carnavalskriebels weer uitbundig gevierd worden met de vereniging of goede vrienden en waar het bier zal vloeien uit de fusten.

 

Carnavalsembleem

Het moment waarop de kiel weer uit de kast getrokken wordt. Ongewassen uiteraard want als deze eenmaal gedragen is blijven de herinneringen erin hangen. Het moment waarop er weer leven in de groepsapp komt, enthousiaste plannen gemaakt worden, de bustijden en taxi’s besproken worden. Het moment dat het tijd is voor… een nieuw carnavalsembleem.

 

Ligde gij d’r ALAAF?

De kunst is om zo veel mogelijk gave emblemen te scoren. De verzameling wordt in de loop der jaren steeds verder uitgebreid en eigen gemaakt. Eigenlijk wordt jouw kiel een soort weerspiegeling van jezelf als kroegtijger. En aangezien wij wel kunnen raden wat de status is op d’n elfde van de elfde om iets over elf in de avond, is dit hét ideale carnavalsembleem. Want om 23.23 uur ligde gij d’r zeker ALAAF.

 

Grootmoeders tip

Naast de kiel maakt deze Cheaque-patch natuurlijk iedere carnavalsoutift compleet. Geen tijd om (groot)moeders aan te kijken zo nét voor de aftrap van de 2018-editie? Geen zorgen, met deze tip – van grootmoeder én de handige stijklaag op de achterkant – kan jij de patch eenvoudig zelf bevestigen. Strijk de patch 10 seconden aan de voorzijde, keer de stof om en strijk de patch nog 20 seconden na op de achterzijde. Simple as it sounds! En nu tijd voor een pilske.

Wil je meteen 11 patches aanschaffen voor de gehele carnavalsvereniging of vriendengroep? Dat kan hier!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.