Al dat gezever…

ceveurlappe-cé veur lappe-slabber-slabeure-s'la beure-baby-blog-cheaque

Baby’s, wat zijn ze toch ongelofelijk leuk hé? Dat schattige babyvetje rondom het kleine wezentje, de geur van Zwitsal en het ultieme geluksmoment dat je beleeft zodra er voor het eerst ‘pa-pa’ of ‘ma-ma’ uitkomt. Waarschijnlijk was het ‘ba-ba’, maar wat maakt jou het uit. Wat wel ‘ba-ba’ is, is al dat gezever de hele dag door. Want geef toe, dikwijls zit je helemaal onder. De wasmachine staat geen moment stil en je kan je blijven omkleden gedurende de dag. Nu is het afgelopen, met deze ceveurlappe heb jij die kleine van je de hele dat op de arm zonder dat je onder gezeverd wordt.

 

Ceveurlappe

Kwijlen, zeveren, speekselen, sabberen of zabberen. Wat maakt het ook uit. Het komt allemaal op hetzelfde neer en dat is op jou. Letterlijk, op jou. Wij begrijpen dat je in volledige extase bent na het krijgen van zo’n kleintje, maar je irritaties sneller geprikkeld worden aangezien het slaaptekort je ergens toch wel begint op te breken. Voorkom een grote irritatie, namelijk het gezever, met deze ceveurlappe! Ideaal!

 

Slabeure

Oeps! Kijk vooral uit dat het feestmaal zich niet over dat kekke Cheaque T-shirtje verspreid. Met deze slabber is dat officieel verleden tijd. Het bespaard je in ieder geval ontzettend veel vieze was, tijd en vooral plezier. Want zes keer per dag die kleine van je omkleden, zit niemand op de wachten.

 

Kraamcadeau

Al enige tijd op zoek naar het perfecte kraamcadeau? Zoek niet langer want met deze slabbers, ceveurlappen of baby T-shirtjes bekroon jij je tot favoriete (peet)oom- of tante, neef, nicht, oma, opa of gewoon als goede vriend(in). Na de heftige bevallingsverhalen breng jij er luchtig wat humor in! Kortom, onmisbaar in de kledingkast van die kleine!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.

Deel dit bericht
Dit bericht is geschreven door in Blogs.