Blogs

Clapleauper: de ultieme vriendschapstest

Zo’n drie weken geleden introduceerden we een nieuw concept. Namelijk vier weken lang iedere week één unieke print die dan ook slechts voor één week en alleen online verkrijgbaar is. De voorgaande en tevens succesvolle unieke sweaters waren de Mafquetel opgevolgd door de Lamlöl en de F’lappe Drôle. Aan die laatste zat wel degelijk een luchtje. Tot slot het vierde en tevens laatste design voor nu; de ultieme vriendschapstest.

 

Clapleauper

Vrienden of vriendinnen die eigenlijk nooit geld hebben, tenminste dat is wat ze zeggen want de kroeg wordt nooit overgeslagen. Die vriend(in) die je altijd nog een tweede tikkie na moet sturen aangezien het eerste betaalverzoek verlopen is. Dat zijn de echte clapleaupers. Maar deze sweater is het waard om als vrienden cadeau te doen of voor te schieten. Want deze is de klaploper écht op het lijf geschreven.

 

Vriendschap

It’s all about the friendship. Voor je vrienden heb je het over, al dat gevraag om geld. Telkens weer betrap je jezelf erop dat je het weer voorschiet. En zodra de stufi weer gestort is, ben jij de eerste die het geld weer terug kan verwachten. Want daar zijn vrienden voor toch? Aangezien deze sweater maar tot de 20ste verkrijgbaar is en de stufi dan nog niet gearriveerd is, ben ik toch bang dat jij het weer voor lief mag nemen… #sorrynotsorry

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.