Maandelijkse dosis confetti

cheaque-blog-confetti-confettiservice-confetish

Confetti, confetti en nog meer confetti. We krijgen er geen genoeg van. Je kan wel zeggen dat we een soort confetish hebben. Het bestaat slechts uit duizenden papiersnippers, maar staat voor een absolute feestgarantie en is de gangmaker op iedere partij. Maar wist jij dat onze over-over-over-overgrootouders er al mee strooiden? Voor zover bekend werd confetti voor het eerst gebruikt in 1891, bij Casino de Paris. Daarna volgde, uiteraard, de grotere vorm bij de Amerikaanse parades. Destijds ging alles uiteraard handmatig, wat we ons nu niet meer kunnen voorstellen. Zeker niet als we nagaan dat er bij ons alleen al kilo’s per maand doorheen gaan. Want wie wil er nu geen confettiservice?

 

Confettiservice

Nog nooit gehoord van onze speciale service? Onze vacature confetti-gooier gemist? Zoals Rob Geus zou zeggen: “Man, man, man…” Maar ik ben Rob Geus niet en praat je graag bij over onze confettiservice die er voor zorgt dat er ruim 10 kilo (!) confetti per maand door heen gaat. De confettiservice houdt in dat je 10 cent korting krijgt op je order, wanneer wij deze vol mogen gooien met confetti. Nu werd deze zo vaak aangevraagd dat we er een vacature voor uitgezet hadden en nu meerdere handjes hebben om de bestellingen vol te gooien met confetti. Nu vraag je je vast af waarom die 10 cent korting? Daar kunnen we heel kort over zijn: gewoon, omdat het kan! Ohja, wellicht leuk om te weten is dat al onze confetti gerecycled is van krantenknipsels.

 

Stofzuigen gegarandeerd!

Er is natuurlijk niets leuker dan naast je eigen order vol te laten gooien een goede bekende te laten verrassen. Dus heb jij een bestelling geplaatst voor iemand anders zou ik hem zeker vol laten gooien. Wanneer je nog een handje extra wilt, laat het ons gewoon even weten. Wij zijn de flauwste niet! Tot slot mogen foto’s van bestellingen vol met confetti altijd gedeeld worden of gebruik gerust de #cheaqueconfetish !

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.

Deel dit bericht
Dit bericht is geschreven door in Blogs.