Blogs

Blijf je bij de les, F’lappe drôle?

Kort geleden introduceerden we een nieuw concept. Namelijk vier weken lang iedere week één unieke print die dan ook slechts voor één week en alleen online verkrijgbaar is. De voorgaande en tevens succesvolle unieke sweaters waren de Mafquetel opgevolgd door de Lamlöl. Tijd voor het derde design, f’lappe drôle.

 

F’lappe drôle

Volgens mij heeft dit woord zich in de loop der jaren ontwikkeld tot een van de favorieten ‘scheldwoorden’ van Johan Derksen tijdens Voetbal Inside. Dat terzijde is het woord voor het eerst ontdekt in 1899. Wellicht ook door een echte nietsnut. Onze reden dat je iemand een flapdrol noemt is vrij kort door de bocht: je bent er een of niet. Maar uiteraard kan het neerkomen op een lief koosnaampje – die heb je namelijk in alle soorten en maten waar wij nog wel eens van opkijken -, iemand die altijd dingen kwijtraakt, de stommerd uithangt of om een andere reden. Het is aan jou!

 

Daar zit een luchtje aan

Zowel voor sommige vrouwen als mannen is deze sweater op het lijf geschreven. Nu maar hopen dat je vriend of vriendin er geen lucht van krijgt dat je deze voor Valentijnsdag hebt besteld. Hint, hint! Verder verzekeren wij je dat er geen luchtje aan zit. Deze derde unieke sweater is verkrijgbaar tot woensdag 13 februari en is in twee verschillende kleuren verkrijgbaar, namelijk donkerblauw én zwart! En geef toe, is het geen scheetje?

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.