Sta nooit meer voor jeauqer!

stoqui-jeauqer-cheaque-blog-kaartspel-giftshop

Die heerlijke zomeravonden buiten op het terras onder het genot van je favoriete drankje en je beste vrienden al sinds enige decennia. Je ruikt de borrelplanken, hoort het knetterende vuurtje verderop en haalt herinneringen op van vakanties jaren geleden. Maar dan is het tijd om open kaart te spelen!

 

Open kaart

Oké, oké, woordgrappen maken over een kaartspel gaat zelfs ons een bridge te ver. Maar met dit gepersonaliseerde kaartspel sta je nooit meer voor joker bij je vrienden. Zelfs niet wanneer ze het over je grootste blunder hebben, jaren terug. Geef de aasgieren, l’homme pe bourre, møkkels of heaugheitte er van langs tijdens een heerlijk potje jokeren, duizenden, hoog en laag of een ander spel waar deze kaarten goed van pas komen.

kaartspel-cheaque-stoqui-blogStoqui

Kom erachter wat voor designs er nog meer staan op dit Cheaque stoqui. Wanneer je vrienden erachter komen wat er op deze kaarten staan, zal er een frons verschijnen, gevolgd door een glimlach. Ondertussen kan jij op deze afleiding inspelen en je moves maken. Je wint ze niet alleen voor je door dit kaartspel tevoorschijn te toveren, maar ook omdat je ze gewoon compleet inmaakt. Je favoriete stoqui die dus vanaf nu overal mee naar toe gaat. Voor de echte kaartliefhebbers hebben we ze ook als 2-pack verkrijgbaar gesteld. Dus geen paniek, je hoeft niet twee verschillende stokken te gebruiken en hebt het dubbele aantal aasgieren tot je beschikking!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.

Deel dit bericht
Dit bericht is geschreven door in Blogs.