Blogs

Voor onze keukenprins- en prinsessen

Daar sta je dan. Midden in de keuken. Je staat de sterren van de hemel te koken en de rest van het gezin is maar al te druk met de telefoons, tablet of bankzaken doen. Maar jij bent helemaal in je element. Lekker afgezonderd van de rest slinger je nog eens aan de volumeknop van die favoriete spotify playlist.

 

Wat eten we vanavond?

De vraag die je per week wel veertig keer naar je hoofd krijgt geslingerd als verantwoordelijke voor het avondeten. Je houdt zo van koken, maar door alle hectiek krijg je er stiekem, onbewust een beetje een hekel aan. Niemand bewondert je kunsten tijdens het koken. Geen zorgen, dit couqebaqeur– of ceuqueprincespakket maakt je topchef in eigen keuken en dat gaat de rest in huis vanzelf opvallen! Van chef-kokkerellen tot chef-ei-bakken. Want diep van binnen schuilt toch echt die keukenprins(es) in je.

 

Avocadeau

Ken of ben jij een echte avocado liefhebber? Dan komt dit avo-cadeautje als een geschenk uit de hemel. Opensnijden, pit eruit, avocado in plakjes en smullen maar. Homemade guacamole maken was nog nooit zó gemakkelijk.

 

Keukenschort

Bij iedere Ceuqueprinces of Couqebaqeur mag een toepasselijk keukenschort zeker niet ontbreken. Extra handig is de hanger voor je keukengerei of theedoek die ervoor zorgt dat je deze snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Dit zwarte schort met kunstlederen afwerking maakt dus eigenlijk van iedereen een keukenprins- of prinses. Dus maak ze gek daar in die mooie keuken van je!

 

Magneetletteurs

Handig om boodschappen te noteren bijvoorbeeld op de koelkast. Zowel de boodschappen uit de supermarkt of de boodschap die je hebt voor je vriend of vriendin. Blijf plakken en daag iemand uit! Met deze set van 120 magneetletters kan je jouw boodschap(penlijst) zo lang maken als je wilt!

 

Bijdewant

Wie zijn handen brandt, moet… koelen! Niets is pijnlijker dan die onnodige brandwond op en rondom je handen. Verbrand jij je vingers altijd zodra je in de weer bent met de oven? Doe dan ook niet zo bijdewant en gebruik een ovenwant.  Want met deze ovenwant zit je er voortaan gebakken bij!

 

Mokkel/Baqui

Niet is lekkerder dan je dag starten met een lekker bakkie. Dit baqui of dit møkkel leent zich daar ideaal voor. Tip: met dit møkkel kom je bij je (schoon)familie en collega’s ongetwijfeld goed voor de dag!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.