Blogs

Lamlöl, de tweede unieke print!

Vorige week lanceerden we een nieuw concept. Namelijk vier weken lang iedere week één unieke print die dan ook slechts voor één week en alleen online verkrijgbaar is. Het eerste en tevens succesvolle design was Mafquetel. Inmiddels zijn we bij het tweede design aangekomen wat verkrijgbaar is tot woensdag 6 februari.

 

Lamlöl

De hele dag van ellendigheid niet weten wat je met jezelf aan moet? Accepteer het, wees lui, doe een dag lekker helemaal niks. Want met deze outfit ben je de ultieme lamlöl en zijn alle reacties van mensen het waard. Ideaal op de zondagavond, maandagavond, dinsdagavond en ga zo maar door. Want deze sweater zit je als gegoten en daar mag je trots op zijn!

 

Joggingpants

Naast dat de Lamlöl verkrijgbaar is in een donkerblauwe én zwarte sweater vonden we deze print nóg toepasselijker op een joggingpants. Dus ben jij de ideale lamlöl en doe je niets liever dan de hele dag in je jogger rondlopen? Neem dan voor een paar minuten een actieve houding aan en bestel hem, daarna kan je weer lekker terug naar die oh-zo-fijne bank van je!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.