Lig je lekker? Luiwammes!

Luiwammes - Baby jogger - Joggingpants - Cheaque - Cheaque blog - blog

Horizontaal gestrekt plof je neer op dat maar al te lekkere bankstel van je. En dat op een doordeweekse woensdag. Want wie zegt dat alleen de lazy Sunday daar geschikt voor is? Geniet van die extra vrije papa- of mamadag. Het is natuurlijk heerlijk om te ravotten met die kleine in de tuin, maar soms vinden papa en mama het ook wel eens lekker om samen lui te zijn.

 

Luiwammes

Want wat is het heerlijk om een middag die Luiwammes uit te hangen. Het overkomt je gewoon en je hoeft er vrijwel niets voor te doen. Het enige noodzakelijke is om die veel te strakke spijkerbroek in te wisselen voor deze overheerlijke joggingpants. Pak er een dekentje bij en knal je Netflix aan.

Luiwammes - Cheaque - Joggingpants - Cheaque blog

 

Oh baby, baby

Samen met die kleine de Luiwammes uithangen? Dat kan, want vanaf nu hebben we ook voor de aller-allerkleinste onder ons deze baby jogger. En wij garanderen je, samen lui op de bank is nog altijd beter dan alleen. Wellicht dat je alleen je Netflix moet inruilen voor Peppa Pig. Maar ach, een kleinigheidje blijf je houden.

Baby jogger - Luiwammes - Cheaque - Joggingpants - Cheaque blog

Ontken je nog steeds dat je een Luiwammes bent? Oké, geen punt. Maar we willen je uiteraard niet weerhouden van deze Cheaque joggingpants.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.