Blogs

M’AF QUE TEL voor één week!

Een nieuw concept wat dan eindelijk zijn debuut mag maken. Want vanaf deze week lanceren we vier weken lang iedere week één nieuwe print die slechts één week lang verkrijgbaar is. Degene die binnen deze week die sweater weet te bemachtigen heeft geluk!

 

Mafquetel

We trappen af met de m’af que tel van de week! We kennen er allemaal wel eentje. Hoogste tijd om dit kenbaar te maken en diegene te bekronen met deze titel. Want tot en met woensdag 30 januari is deze nieuwe en tevens unieke print verkrijgbaar. Misschien leg je jezelf deze titel wel op? Wij laten het geheel over aan jou. Let op wees wel op tijd, want vanaf donderdag 31 januari is deze verdwenen uit onze webshop en toveren we hem voorlopig niet meer terug. De sweater is verkrijgbaar in de kleuren donkerblauw en zwart.

 

Cheaque woordenboek

Steeds gaan de blikken terug naar het woord m’af que tel. En het kan zelfs zo zijn dat je er nog steeds niet uit bent wat er nu precies staat. Tip: spreek het eens hardop uit. Incasseer die rare blik van je vriend(in) wanneer ze je hardop tegen je telefoon of laptop hoort praten. Het is het waard. Want stap voor stap kom je erachter wat er staat, mafketel. Succes!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.