Cheaque on Tour

cheaque-blog-cheaqueontour

Met de beau l’ide blauw glimmend en proper voor vertrek, trokken we er een paar weken terug weer op uit. Mensen verrassen, laten verbazen, maar bovenal laten lachen. Dat is wat we doen tijdens de Cheaque on Tour. De verbaasde blikken die pure ongeloof uitstralen, maar even laten omgetoverd worden in een brede glimlach, waren ook dit keer weer aanwezig.

 

Groep acht

Poppen omtoveren tot dramaqueens met sminck wat als make-up diende, alle pauzes buiten doorbrengen en voetballen op het pleintje. Een korte schets van hoe jij waarschijnlijk terugkijkt op de basisschooltijd. Terugkijkend op deze tijd is er toch echt wel een belangrijk inspanningsmoment geweest wat er boven uit steekt; de CITO-toets. En die toets had alles te maken met onze Cheaque on Tour actie van drie weken terug.

 

Chapeau

Bloed, zweet en tranen. Want dat heeft het gekost voor de leerlingen van groep acht. Een paar weken geleden verrasten we de leerlingen van meester Sander op basisschool Den Bijstere in Tilburg. De dag van de uitslag is al spannend genoeg en daarom aan ons de taak de zenuwen een beetje weg te nemen. Met genoeg confetti – daar speelde onze confetish weer op – en een leuk presentje voor iedereen kunnen we concluderen dat dit aardig gelukt is!

Heb je ook iets te vieren en wil je dat wij langskomen? Laat het ons weten! En voor de oplettende kijker, deze week is het weer feest. Houd onze socials in de gaten.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.

Deel dit bericht
Dit bericht is geschreven door in Blogs.