Blogs

Dé musthaves uit VIJF jaar Cheaque!

Wat er allemaal kan gebeuren in vijf jaar tijd is ongelofelijk. Mensen worden volwassen, veranderen plots van kapsel, gaan zich settelen met hun vriend(in) of hebben op eens een paar koters rondlopen in huis. Bij ons nét zo, waarvan Cheaque één van die grote koters is. Het is dit jaar vijf jaar geleden dat de creatieve ideeën werden aangepakt en werkelijkheid werden gemaakt. Balquejus en Pairedeloule waren daar als eerste bij. Inmiddels, vijf jaar later, is die collectie ontzettend ver uitgebreid en is de verschuiving van kledinglabel naar label duidelijk zichtbaar geworden.

 

Ontelbare glimlachen

Dat we dit jaar vijf kaarsjes uit mogen blazen en dagelijks confetti blijven afschieten hebben we grotendeels aan jullie te danken. In die 43800 uren hebben we vele Cheaque fans aan ons merk mogen binden. Een mijlpaal die we dus maar al te graag met jullie willen delen! Want wat is er nu leuker om samen herinneringen op te halen?

 

Oude klassiekers

Juist, oude klassiekers. We hebben inmiddels aardig wat klassiekers opgebouwd die we speciaal hiervoor weer opnieuw lanceren. Zo komt bijvoorbeeld de STREEP ERONDER weer terug en voor de vrienden die elkaar weer belachelijk willen maken de LILLE COUERT! Maar ook de OU LE WAPPEUR en PAIRE DE LOULE zijn weer van de partij. En omdat de wintersport voor de deur staat hebben we ook de ideale (après)-skisweater voor jullie in petto. Voor de oplettende onder ons; hij was al te zien in onze TOUT TOUT TOUR met de Bucket Boys in Westendorf begin dit jaar. Kortom, veel toffe dingen die er snel aan komen (spoiler-alert!) en het zijn geen extra kilo’s.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.