Nieuws

CHEAQUE ZAQUELIJK

Cheaque is meer dan online webshop met twee fysieke winkels. We werken namelijk samen met ruim 100 retailers door heel Nederland en denken graag mee met ondernemers en bedrijven. We creëren branded bestelshops, gaan samen met jou op zoek naar passende relatiegeschenken of bedenken dé creatieve oplossing of een eigen ontworpen product! Benieuwd? Check www.cheaque.com/zakelijk of neem gerust contact met ons op.

Cheaque Zaquelijk - RetailersPassende Relatiegeschenken

Tijd om medewerkers of relaties in het zonnetje te zetten. Ben je op zoek naar passende relatiegeschenken? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We denken graag mee en samen met jou stellen we een tof cadeau samen. Denk bijvoorbeeld aan leuke accessoires of misschien een gepersonaliseerd item. De mogelijkheden hierin zijn oneindig. Interesse? Neem gerust contact met ons op.

Relatiegeschenken - Zakelijk - Cheaque ZaquelijkBranded Bestelshop

Wil jij de keuze voor een geschenk overlaten aan je medewerkers of relaties? Dat kan! Wij ontwerpen een eigen Cheaque pagina mét brand look and feel van jouw bedrijf en zorgen ervoor dat klanten zelf kunnen bestellen in deze branded bestelshop. Voor elk wat wils!

Creatieve oplossing

Niemand minder dan Guus Meeuwis benaderde ons in 2018 om mee te denken voor de merchandise voor zijn concertenreeks Groots met een zachte G. Brainstormsessies volgden waaruit onder andere Quedeng Quedeng is geboren. Na dit greautse succes mochten wij ook meedenken richting Kerstmis. Meeuwy Kwismes was al gauw bedacht en ook dit werd een succes. Dus wil jij net als Guus een creatieve oplossing of een eigen ontworpen product. Of ben je op zoek naar passende relatiegeschenken? Neem dan contact met ons op.

 

Wij zijn Cheaque, op onze eigen manier.