Nieuws

Cheaque Store Tilburg is op zoek naar dé non-stop confettigooier

Met Team Cheaque zorgen we voor de dagelijkse glimlach op ieders gezicht. Aangezien de Cheaque fans zich snel verspreiden hebben we jouw hulp nodig. Nog aan de studie of bezet met een parttime job? Geen punt; de donderdagavond en de zaterdag en/of zondag worden jouw dagen waardoor je het perfect kan combineren. Dus ben jij dé persoon die het liefst de hele dag met confetti loopt te gooien? Lees dan verder!

 

Confetti Manager Cheaque

Sorry, we hebben een confettish. De pré is wel duidelijk; je hebt een confettish en anders krijg je die van ons. Je bent verantwoordelijk voor het pimpen en de perfecte en verzorgende look van de winkel. Klinkt een beetje als Andrélon dit, maar je begrijpt wat we bedoelen.

 

Cheaque Topper

Word de nieuwe lieveling, de volgende Cheaque Topper op de werkvloer aan het altijd stralende Stadhuisplein. We hadden het er al eerder over; de donderdagavond, de zaterdag en/of zondag worden jouw dagen, je owned ze. Je creëert een welkomstgroet met collega’s. En geeft ons het gevoel dat wij potdomme blij zijn met jou. Maak het waar!

 

Interesse? Laat het ons weten via info@cheaque.com