Blogs

Mannen, dit moeten jullie lezen

Vrouwen zijn heilig. Alhoewel volgens de meeste mannen dan. Wanneer ze de was doet, eten kookt, je overhemden strijkt, het huis schoonmaakt, het bed opmaakt, zorgen dat de vaatwasser in- en uitgeruimd wordt en ook nog even snel tussendoor de boodschappen doet. Kortom deze vrouwen kunnen wel een handje hulp gebruiken van het o-zo-handige mannenvolk.

 

Eenvouwdig

Mannen, bekijk de video. Ik hoor het jezelf afvragen ‘is het écht zo simpel?’. Jep, het is echt zo simpel.

 

Eén

Het begint allemaal met het goed neerleggen van het T-shirt. Leg het T-shirt horizontaal neer met de opdruk naar boven en de mouwen en hals aan de rechterkant. Vervolgens pak je een bepaald punt met je linkerhand. Dit punt bevindt zich in het midden van het T-shirt, maar dan ongeveer 10 centimeter van boven. Ondertussen pak je met de rechterhand op gelijke hoogte een punt bij de boord van het T-shirt.

 

Twee

Vervolgens laat je je handen kruisen door met je rechterhand, die de rechterschouder vast heeft, over je linkerhand naar de onderkant van het T-shirt te gaan. Op gelijke hoogte als de andere twee punten pak je nu het T-shirt bij de onderkant vast met je rechterhand. Vervolgens gaan je armen van een gekruiste houding weer naar een openhouding (gewoon beiden recht vooruit heren, niet te veel nadenken).

 

Drie

Tot slot de laatste stap waarin je je handen optilt waardoor het T-shirt als het ware gaat hangen. Vergeet niet het T-shirt gewoon vast te houden op de punten waar je het al vast had. Leg het T-shirt op tafel met de uitstekende mouw naar je toe. Vervolgens vouw je het T-shirt als het ware dicht en voilà!

 

Voor deze techniek geldt: oefening baart kunst. Het kan een kwestie zijn van slechts 3 seconden werk. Dus heren, aan de slag en maak eens op deze manier indruk. Hoe eerder de was is gedaan, hoe meer tijd jullie samen kunnen doorbrengen. Win-win toch!?

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.