Blogs

MEEUWY KWISMES namens Guus Meeuwis!

Het knettert in de openhaard, de boom staat in de hoek, en jij bent naar de ideale kerstoutfit op zoek. Hier is ie dan: de enige echte kersttrui van Guus! Na een succesvolle samenwerking afgelopen zomer waar wij merchandise mochten ontwerpen voor ‘Groots met een zachte G 2018’, werden we opnieuw benaderd door Guus voor een kersttrui.

 

Vrolijk kerstfeest

Vorige week lanceerde hij zijn nieuwe kerstsingel: Vrolijk Kerstfeest. “Geen vrolijk kerstfeest zonder vrolijke kersttrui! Na een hele leuke en succesvolle samenwerking afgelopen zomer met QuedengQuedeng, zijn we ook voor deze winter aan de slag gegaan met de jongens van het Tilburgse Cheaque. Ik denk dat deze kersttrui zomaar het vaste kerstavond-familietenue kan worden!”, aldus Guus Meeuwis.

 

Meeuwy Kwismes

De wereld ademt Kerstmis op dit moment. De laatste kerstbomen worden de huizen binnengehaald en opgetuigd. Om de haverklap hoor je een heerlijk kerstnummer voorbij komen en dan niet te vergeten de kerstbellen die uit de straatspeakers door de stad komen. Maar wat is Kerst zonder kersttrui? De (foute)kersttrui-borrels rondom de feestdagen draaien zelfs om de meest bijzonder, maar oh-zo-foute kersttrui. Na de foute PIEKFIJN sweater kunnen we natuurlijk ook dit jaar niet meer achterblijven. Dus daar is ‘ie dan hoor, in samenwerking met Guus, de enige echte MEEUWY KWISMES sweater. Het resultaat mag er zijn, want ho-ho-hoe tof is deze sweater!

Cheaque Store Tilburg

Vorige week mochten wij hoog bezoek ontvangen in onze Cheaque Store in Tilburg. Guus kwam namelijk zelf even gedag zeggen. Wij zouden Cheaque niet zijn als we geen toffe surprise hadden voor hem. Een speciale tegel in onze store zorgt ervoor dat je een dansje kan wagen of een foto kan bemachtigen met Guus zelf. Download de Cheaque app en kom naar onze store!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.