Gifts

Cheaque richt zich op het verspreiden van humor in z’n meest creatieve vorm, waarbij de boodschap overgedragen kan worden op de meest uiteenlopende manieren, van fashion tot accessoires. Met de volgende eigenzinnige concepten maken we van ieder geschenk gegarandeerd een feest. Ben jij op zoek naar een cadeau voor jouw relaties of personeel.

Bekijk hier onze brochure

Retailers

Met zowel onze kleding collectie als onze accessoires werken wij samen met meer dan 100 retailers door heel Nederland. Heb jij ook interesse om verkooppunt te worden? Neem dan contact met ons op.

Verkooppunt worden?

Club en team wear

Samen met Club Dé Hockey en Golfspecialist ontwikkelde wij een speciale Clubwear lijn voor hockey teams. Deze unieke producten zijn exclusief verkrijgbaar bij Club Dé Hockey en Golfspecialist en zijn speciaal ontwikkeld voor 8 aangesloten clubs uit de regio. Daarnaast sponsoren wij een aantal sportteams en kun je bij ons altijd terecht voor leuke teamwear voor jouw toernooi of wintersport. Wil jij ook unieke of creatieve teamwear?

Neem contact met ons op!

Guus

Niemand minder dan Guus Meeuwis benaderde ons in 2018 om mee te denken voor de merchandise voor zijn concertreeksen. Na een aantal toffe brainstorm sessies was oa. Quedeng Quedeng geboren. Na het greautse succes van de concertreeksen mochten wij ook meedenken richting de Kerstmis. Meeuwy Kwismes was al gauw bedacht, en ook dit werd een succes. Wil jij net als Guus een creatieve oplossing of een eigen ontworpen product. Neem dan gauw contact met ons op.

Neem contact met ons op!

Kafke

Er was eens een avond in 2019. Na een avondje doorhalen en wat creatieve gedachte uitwisselingen was deze samenwerking geboren. Een unieke kledinglijn speciaal voor de fans van Zanger Kafke. Wil jij net als Zanger Kafke een eigen ontworpen product?

Neem contact met ons op!

Branded bestelshop

Wil je een online oplossing voor jouw cadeau vraag? Laat medewerkers of relaties snel bestellen via een eigen branded bestelshop. Een eigen Cheaque pagina met een branded look en feel.

Neem contact met ons op!