Zakelijk

RETAILERS

Met zowel onze kleding collectie als onze accessoires werken wij samen met meer dan 100 retailers door heel Nederland. Heb jij ook interesse om verkooppunt te worden? Neem dan contact met ons op.

VERKOOPPUNT WORDEN?

GIFTBOXEN

Ben jij op zoek naar een passend cadeau voor personeel of relaties? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Graag denken wij mee om samen met jou een passend cadeau te vinden. Van een item uit de collectie tot een nieuw te bedenken item, alles is mogelijk. Zowel losse producten als giftboxen.

Neem contact met ons op!

BRANDED BESTELSHOP

Wil je een online oplossing voor jouw cadeau vraag? Laat medewerkers of relaties snel bestellen via een eigen branded bestelshop.
Een eigen Cheaque pagina met een branded look en feel.

Neem contact met ons op

GUUS

Niemand minder dan Guus Meeuwis benaderde ons in 2018 om mee te denken voor de merchandise voor zijn concertreeksen. Na een aantal toffe brainstorm sessies was oa. Quedeng Quedeng geboren. Na het greautse succes van de concertreeksen mochten wij ook meedenken richting de Kerstmis. Meeuwy Kwismes was al gauw bedacht, en ook dit werd een succes. Wil jij net als Guus een creatieve oplossing of een eigen ontworpen product. Neem dan gauw contact met ons op.

Neem contact met ons op!