Homepage

Giftshop

Cadeaupakketten zijn er in allerlei soorten en maten, dus hier ook. Of je nu op zoek bent naar een vervroegd Sinterklaas- of Kerstgeschenk, of dat je het internet afspeurt naar het ultieme vrijdagmiddagborrelpakket, wij hebben het allemaal.

NAAR DE GIFTSHOP

Cadeau

Het Cheaque concept

Het toveren van een glimlach op ieders gezicht, door eigenzinnige kreten die na uitspraak pas tot de verbeelding spreken. Vanuit deze gedachte is Cheaque in 2013 ontstaan met de term Bal-que-jus. ‘Balleke jus’ dus.

Een merk dat zich richt op het verspreiden van humor in z’n meest creatieve vorm, waarbij de boodschap overgedragen kan worden op de meest uiteenlopende manieren, van fashion tot accessoires.

De eigenzinnige designs nodigen uit tot een bepaalde interactie, die altijd aanzet tot lachen. Op zoek naar een toilettas voor op reis? Beautykees. Een speciaalbiertje erbij? Hoppakee!

Greauts

Speciaal voor de concertreeks ‘Groots met een zachte G 2018’ heeft Cheaque in opdracht van Guus Meeuwis merchandise kleding ontworpen welke exclusief verkrijgbaar was bij de Bijenkorf Eindhoven, waar een speciale pop-up shop was gecreëerd. Lees meer.

Cheaque

Een speciaalbiertje gebrouwen in samenwerking met de Tilburgse brouwerij Kraftbier. Hoppakee is een Graandieaux Lekker doordrinkbare Pale Ale (American).
Bestel ‘m hier.

Baqui

Start je dag met een heerlijk BAQUI! Vanaf nu ook te halen in onze gloednieuwe Cheaque Stores.

Best tof

Augmented reality

Kijkend door de virtuele bril zien we iets wat nog niet eerder te zien was. Namelijk, augmented reality geïntegreerd in de Cheaque app.

Het duurt niet lang meer of we slaan een nieuw tijdperk in. Want slapen? Dat doen we ’s nachts.

confetti service

Bij Cheaque is het al-tijd feest. De hoogste tijd voor confetti dus! €0,10 korting op je order ontvangen? Laat je pakketje dan volgooien met confetti.

Ja, je leest het goed. We hebben een soort van confetisch kun je wel zeggen.

nooit meer single garantie

Bij Cheaque krijg je ‘Nooit meer single garantie’. Dit houdt in dat er drie jaar lang garantie wordt gegeven bij aankoop van een paar Cheaque sokken. Indien je één sok kwijt bent of kapot is kan er een single sok worden geclaimd, waardoor het paar weer compleet is. Lees meer.

Da's Cheaque

Wij blinken graag uit in alles wat we doen en brengen maar al te graag een lach op een ieders gezicht. Iedere dag, da’s pas Cheaque.

Lees meer.

Groen! Groen!

Bij Cheaque nemen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en hebben we de ambitie om dat vandaag weer beter te doen dan gisteren
Lees meer.

Bart de Graaf

Wij zijn trots op onze samenwerking met De Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen onderneming.
Lees meer.

Razendsnel

Voor 23.59 bestellen is de volgende dag al in huis. Daarnaast zorgen wij voor een razendsnelle klantenservice die 24/7 voor je klaar staat.
Lees meer.

De ideale boxershort bestaat. De langere pijpen en fijne elastische band zorgen voor een aangenaam draagcomfort.

THINKING OUT
OF THE BOXERSHORT

Ambassadeurs

Zo zien we het graag. Mensen die Cheaque ademen zoals Leo Alkemade. Nieuwsgierig naar al onze overige ambassadeurs?
Bekijk ze allemaal.

BLOG

Ligde gij d’r ALAAF?

Op het moment van schrijven zijn wij, carnaval liefhebbers, nog 46 dagen verwijderd van het misschien wel grootste feest van 2019. Alhoewel de Oranjeleeuwinnen wel kans maken op de wereldbeker dit jaar en dat wellicht ook nog mooie feestjes oplevert in het verschiet.
Lees meer.

BLOG

Lorem Ipsum

De ideale opvulling voor scripties of ingewikkelde boekverslagen. Als de pagina’s maar gevuld worden, toch? Wij geven jullie groot gelijk. Voor degene die niet bekend zijn met lorem ipsum, het is eigenlijk de meest nutteloze tekst, maar tegelijkertijd denk ik wel de meest bekende tekst, in de wereld van developers en grafisch ontwerpers dan.
Lees meer.

BLOG

MEEUWY KWISMES namens Guus Meeuwis!

Het knettert in de openhaard, de boom staat in de hoek, en jij bent naar de ideale kerstoutfit op zoek. Hier is ie dan: de enige echte kersttrui van Guus! Na een succesvolle samenwerking afgelopen zomer waar wij merchandise mochten ontwerpen voor ‘Groots met een zachte G 2018’,
Lees meer.

BLOG

Goed gemutst de winter in!

Na de tropische temperaturen van afgelopen zomer en de warme nazomer hebben we niks te klagen. Los van het feit dat we ons misschien vaker af moeten vragen of dit wel helemaal klimaatverantwoord is, hebben we er flink van genoten.
Lees meer.

SHOP