Blogs, Nieuws

Cheaque kiest voor 100% duurzaam textiel

Cheaque kiest voor 100% duurzaam textiel

Het toveren van een glimlach op ieders gezicht. Dat is waar wij met Cheaque ons sinds de start in 2013 dagelijks mee houden. We nemen maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en voelen ons sinds dag één verantwoordelijk om, zo verantwoord en ethisch mogelijk, kwaliteitskleding te maken. We spreken onze ambitie uit om het vandaag weer beter te doen dan gisteren.

Duurzaamheid

Duurzaamheid speelt op ieder gebied een belangrijke rol en is onlosmakelijk verbonden bij alles wat we met Cheaque doen. Denk hierbij aan bewuste keuzes in het gebruik van materialen, in het nemen van beslissingen en in samenwerkingen met andere partijen.

Met Cheaque zijn we betrokken bij iedere stap in onze toeleveringsketen. We bouwen lange termijn relaties op met partners en leveranciers en kennen een innovatieve bedrijfscultuur. Dit stimuleert ons op ieder moment van de dag om écht het verschil te maken.

Respect

Met trots kunnen we vertellen dat vanaf nu al onze T-shirts en sweaters geproduceerd worden met 100% biokatoen en gerecyclede materialen. Elk certificaat in deze producten toont aan dat we toewerken naar meer respect en bewustzijn voor onze planeet en gezonde milieupraktijken.

Dé toverformule voor duurzaamheid? We weten dat deze (nog) niet bestaat, maar we zetten ons graag in voor nieuwe, innovatieve werkmethodes die een positieve impact hebben op mens, dier en planeet. Met Cheaque houden we ons continu bezig met nieuwe ideeën om hét verschil te maken. Om het vandaag beter te doen dan gisteren.