Over ons

Het Cheaque concept

Het toveren van een glimlach op ieders gezicht, door eigenzinnige kreten die na uitspraak pas tot de verbeelding spreken. Vanuit deze gedachte is Cheaque in 2013 ontstaan met de term Bal-que-jus. ‘Balleke jus’ dus.

Een merk dat zich richt op het verspreiden van humor in z’n meest creatieve vorm, waarbij de boodschap overgedragen kan worden op de meest uiteenlopende manieren, van fashion tot accessoires.

De eigenzinnige designs nodigen uit tot een bepaalde interactie, die altijd aanzet tot lachen. Op zoek naar een toilettas voor op reis? Beautykees. Een speciaalbiertje erbij? Hoppakee!

Zakelijk

Naast producten en concepten voor consumenten hebben wij ook een groot aanbod voor de zakelijke markt. Van verkooppunten, kerstpakketten tot unieke samenwerkingen, alles is mogelijk. Lees hier meer over zakelijke samenwerkingen. Lees meer.

Cheaque

Een speciaalbiertje gebrouwen in samenwerking met de Tilburgse brouwerij Kraftbier. Hoppakee is een Graandieaux Lekker doordrinkbare Pale Ale (American).
Bestel ‘m hier.

BEAUTYKEES

Nooit meer ongegeneerd de camping over, met deze Beautykees loop jij d’r Cheaque bij.
Afgewerkt met kunstlederen handvat en nylon binnenzijde, inclusief binnenvak met rits.

Best tof

Augmented reality

Kijkend door de virtuele bril zien we iets wat nog niet eerder te zien was. Namelijk, augmented reality geïntegreerd in de Cheaque app.

Het duurt niet lang meer of we slaan een nieuw tijdperk in. Want slapen? Dat doen we ’s nachts.

confetti service

Bij Cheaque is het al-tijd feest. De hoogste tijd voor confetti dus! €0,10 korting op je order ontvangen? Laat je pakketje dan volgooien met confetti.

Ja, je leest het goed. We hebben een soort van confetisch kun je wel zeggen.

nooit meer single garantie

Bij Cheaque krijg je ‘Nooit meer single garantie’. Dit houdt in dat er drie jaar lang garantie wordt gegeven bij aankoop van een paar Cheaque sokken. Indien je één sok kwijt bent of kapot is kan er een single sok worden geclaimd, waardoor het paar weer compleet is. Lees meer.

Da's Cheaque

Wij blinken graag uit in alles wat we doen en brengen maar al te graag een lach op een ieders gezicht. Iedere dag, da’s pas Cheaque.

Lees meer.

Groen! Groen!

Bij Cheaque nemen wij maatschappelijk verantwoord ondernemen serieus en hebben we de ambitie om dat vandaag weer beter te doen dan gisteren
Lees meer.

Bart de Graaf

Wij zijn trots op onze samenwerking met De Bart de Graaff Foundation. De Bart de Graaff Foundation helpt Bikkels bij het starten van hun eigen onderneming.
Lees meer.

Razendsnel

Voor 23.59 bestellen is de volgende dag al in huis. Daarnaast zorgen wij voor een razendsnelle klantenservice die 24/7 voor je klaar staat.
Lees meer.

De ideale boxershort bestaat. De langere pijpen en fijne elastische band zorgen voor een aangenaam draagcomfort.

THINKING OUT
OF THE BOXERSHORT

Ambassadeurs

Zo zien we het graag. Mensen die Cheaque ademen zoals Leo Alkemade. Nieuwsgierig naar al onze overige ambassadeurs?
Bekijk ze allemaal.

Martien Meiland kleedt zich Cheaque


“Wat goeeeeed!” Het kijkcijferkanon Chateau Meiland kan je niet ontgaan zijn de afgelopen weken. Ruim één miljoen kijkers zaten steevast iedere maandagavond aan de buis gekluisterd om te zien hoe de familie Meiland hun B&B klaar opknapte. En dat was zo succesvol dat het vervolg, seizoen twee, in het najaar al volgt.Lees meer

JEUK! Preau c’est si rueps..


Sinds enkele weken loopt heel Nederland rond met jeuk. De drogisterijen stromen vol en de zalfjes worden massaal ingeslagen. Bestrijdingen die de rupsen niet kunnen temmen want ze verspreiden zich gewoon ongestoord verder. Helaas kunnen ook wij er niets aan doen, maar wel wat mee doen.Lees meer

Vakantietips!


Ik ga op vakantie en neem mee.. Het inpakken van je koffer blijft altijd lastig. Wat neem je mee? Heb je wel genoeg bikini’s of zwembroeken bij? Nog niet over ondergoed, sokken of het aantal toffe shirtjes dat je meeneemt gesproken. Waar de mannen vaak last-minute beginnen zijn wij, dames, vaak al dagenlang bezig. In ieder geval de mentale strijd die al vroeg begint. Daarbij komt wel kijken dat je nog meer te doen hebt dan alleen die koffer inpakken; de koffer van de kids, het huishouden, de boodschappen of de vissen die een nieuw tijdelijk onderkomen brengen. Kortom genoeg te doen. Hierbij drie vakantietips die je goed kan gebruiken:Lees meer

Lang leve de CEAUNING!


Hoera, hoera, hoera! Op zaterdag 27 april wordt er code oranje afgegeven in Nederland. Het hele land kleurt oranje en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Speciaal voor onze Willem – want zo mochten we hem toch noemen Max? – en de rest van feestend Nederland hebben wij iets leuks in petto!Lees meer

SHOP