Blogs

Moederdag

“SO DES JUS! Is het aankomende zondag al moederdag?!” Dat klopt helemaal. Zondag is het zover, dan leggen we onze lieve moeders eens lekker in de watten. Misschien toepasselijker met deze, voor Nederlandse begrippen, tropische temperaturen om ze eens lekker in het zonnetje te zetten!

 

Compleet cadeau

Ieder jaar is het weer de vraag wie van je broers of zussen dit jaar het cadeau regelt voor moederdag. Ben jij dit jaar aan de beurt? Geen zorgen, bij ons ben je nog ruim op tijd aan het goede adres. Wij helpen je graag een handje want wat is er nu handiger dan één compleet cadeau. Verschillende winkels afstruinen om een cadeau samen te stellen is verleden tijd. Verras je moeder nu met dit toffe moederdagpakket. Bestaande uit een bijdewant, couqebaqeur keukenschort, beautykees en een slaapmasker voor de nodige rust die ze wel kan gebruiken.

 

Maak kans op…

Vriend van de show chef-kok Danny Jansen heeft een verrassing in petto. Danny, onder andere bekend als presentator bij 24Kitchen, stelt een aantal gesigneerde kookboeken beschikbaar. Deze zullen als giveaway meegegeven worden bij slechts een aantal van de moederdagpakketten. Een extra uniek presentje waar je moeders erg blij mee maakt. Vergeet niet dat die lekkere gerechten uit het boek ook nog eens voor jou voorgeschoteld kunnen worden, win-win dus! Want liefde van moeders gaat door de maag toch?

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.