Blogs

Verzin jij de titel voor deze blog?

Couqebaqeurs opgelet, want met deze aanbieding zit je er gebakken bij. En dat is wel zo lekker op de dagen dat het zonnetje even verdwijnt. Deze sweater houdt je warm tijdens de wat frissere zomerdagen en kan perfect afgewisseld worden met deze zomerse tee voor wanneer het zonnetje wel lekker doorkomt. Alle combinaties zijn mogelijk!

#twinningiswinning

En dat blijkt wel uit de vele foto’s die we wekelijks toegestuurd krijgen van moeder en dochter, vader en zoon, neefjes en nichtjes, eeneiige tweelingen en noem het maar op. Ben je op zoek naar een leuke outfit voor je drie kids, voor jou en die kleine van je of gewoon alleen voor jezelf? Dan profiteer je nu van onze sweater- en/of T-shirtsale.

Couqebaqeur - kids - cheaque

Couqecouqe!

Heb jij deze details al gespot? Deze vele koekkruimeltjes op de items maken het helemaal af. Ideaal voor de kruimeldieven onder ons. Koekkoek! En, een ondertussen nog nagedacht over de een pakkende titel voor deze blog?

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.