Blogs

Benieuwd hoodie nieuwe collectie eruit ziet?

We gaan het najaar in dus tijd voor nieuwe sweaters. Lekker casual voor ‘s avonds op de bank, een toffe sweater voor op de werkvloer of misschien wel voor de derde helft. Wij stellen je graag voor aan een aantal toppers uit onze nieuwe collectie!

Caque

Kak! Wil het allemaal niet lukken vandaag? Shit happens! Kom er gewoon lekker voor uit en trek deze passende sweater aan. Morgen weer een dag. Tip: deze sweater zit als gegoten op het toilet, drollie.

Favorietje

Met deze hoodie kan je voor de dag komen want jij bent ons favo-rietje! Deze werkt overal, namelijk thuis als favoriete zoon of dochter, op de werkvloer als favoriete collega of zelfs in de kroeg om een slechte openingszin uit te lokken. Succes <3!

Pas n’est couque

He’s back! Op veler verzoek weer helemaal terug van weggeweest. Voor alle pasnestcouque-liefhebbers onder ons, want over smaak valt niet te twisten. Ook verkrijgbaar in de darkrose variant!

Sjiek

Cheaque, Cheaque-r, Cheaque-st? Of gewoon Sjiek! Handig als je de vraag krijgt waar deze sjieke sweater vandaan komt. Van ons – Cheaque – dus.

 

Natuurlijk denken we ook aan die kleine ceauters van jullie. Want hoe leuk is het om te matchen met je zoon, dochtertje of misschien wel je neefje of nichtje. Hieronder een kleine greep uit de nieuwe collectie voor kids.

 

Eau qui d’eau qui

Okidoki, volgens mij begrijp je precies wat we bedoelen.

Joque Broque

“Mam, ik heb vandaag nog geen snoepje op, mag ik er alsjeblieft eentje?”… om vervolgens net voor het avondeten aan te komen met buikpijn. Bekend verhaal, toch? Nu verkrijgbaar in de kleuren grijsgroen, darkrose én blauw speciaal voor die kleine joquebroque.

Roque Papeur Ciseours

Het – misschien wel populairste – spelletje waar we allemaal mee opgegroeid zijn op het schoolplein en dit in de kroeg nog regelmatig gebruiken. Steen, papier schaar! Want je kan er maar niet vroeg genoeg mee beginnen.

 

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.