Blogs

Zorg dat je op onze out-let!

TADAAA! Het is weer zover, na een succesvolle editie tijdens de Tilburgse Kermis en de aanstekelijk enthousiaste reacties, hebben wij begin september een nieuwe outlet geopend in hartje Oisterwijk. Voor de gene die ons nog niet hebben gevonden, we zitten midden in het centrum, dorpsstraat 16 om precies te zijn!

 

Cheaque outlet

Ons niet kunnen bezoeken tijdens de Tilburgse Kermis? Benut dan poging twee. In de Cheaque outlet hebben we een ruim aanbod voor dames, heren, jongens, meisjes én de aller-aller-allerkleinste onder ons, de Brouqe poupeurs. Het assortiment bestaat voornamelijk uit sweaters, T-shirts, sokken en boxers. Ook de oude klassiekers staan te popelen om gedragen te worden door dé Pairedeloule die de eer op zich mag nemen. Naast de oude klassiekers zijn er ook een groot aantal accessoires verkrijgbaar. Kortom, je wil dit met eigen ogen zien, want zien doet lachen en lachen doet wonderen.

Team

Daarnaast niet te vergeten het team wat voor jullie klaarstaat in de Cheaque outlet. Ook wel onze vaste medewerkers van de maand. Vergeet vooral niet te lachen wanneer je vragen hebt!

 

Openingstijden

Maandag               Gesloten

Dinsdag                 10.00-17.30

Woensdag            10.00-17.30

Donderdag           10.00-17.30

Vrijdag                   10.00-17.30

Zaterdag               10.00-17.00

Zondag                  Gesloten

 

De Cheaque outlet is iedere eerste zondag van de maand geopend.

We zien je daar! Zorg jij dat je op onze out-let?

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.