Blogs

Goed gemutst de winter in!

Na de tropische temperaturen van afgelopen zomer en de warme nazomer hebben we niks te klagen. Los van het feit dat we ons misschien vaker af moeten vragen of dit wel helemaal klimaatverantwoord is, hebben we er flink van genoten. Vakantie in eigen land was als nooit te voren en de barbecues werden tot laat in het najaar gegeven. Toch is het tijd om die knop om te zetten want het is een kwestie van weken, voor sommigen zelfs dagen, voordat de kerstboom weer opgetuigd wordt en Nederland mogelijk bedekt wordt door een volle, witte laag sneeuw. Geen zorgen, want wij laten je graag goed gemutst de winter ingaan met deze gloednieuwe beanies!

JEAU DES LA OUI TI

Staat er een wintersport op de planning deze winter? Bof jij even. Pro in jeaudelen? Geeft helemaal niks! Met deze Jeaudeslaouiti-beanie maak jij je winteroutfit compleet. Ben je tijdens de après-ski toch de uitdaging aangegaan en jeaudel jij iedereen eruit met deze beanie? Vergeet ons dan zeker niet de beelden toe te sturen! Tevens een perfecte match met deze sweater!

AJETEAU

Tip van de sluier: Buurman en Buurman! Want met deze beanie heb jij het dik voor mekaar. Voor de vaders die hun zoontje(s) vaak mee laten helpen bij kleine klusjes op zaterdag hebben we deze beanie ook voor kids. Samen klussen was nog nooit zo leuk.

SNOUPCONT

Is het geen zoetje? Met deze kekke muts raak je die Snoupcont zéker niet kwijt op de piste!

COUPPAIN

Ontiegelijke couppain of gewoon te diep in het glaasje gekeken gisteravond? Met deze muts weet iedereen gelijk waar je aan toe bent, rust.

I LOVE YOU VERY MUTS

Liefde zegt alles. Deze muts staat werkelijk iedereen en is zelfs verkrijgbaar voor die schattige, kleine koters van ons. Zeg het gewoon wat vaker tegen elkaar: I love you very muts!

OU LE WAPPEUR

Steel de show in combinatie met deze oude klassieker die sinds kort weer verkrijgbaar is.

MÖTS

“Wat ben jij een muts zeg!”, de woorden die vaak uit de mond komen van onze mannelijke wederhelft. Herkenbaar? Misschien ben je er ook wel gewoon een. Helemaal niet erg hoor, want dat is deze MÖTS is er ook een.

SO DES JUS

Daar is ‘ie dan, helemaal terug van weggeweest. Deze zwarte beanie met rood-witte accenten zegt het al: SO DES JUS!

QUA JOUNGE

Twinning is winning! Jij de SODESJUS-beanie en die kleine van je deze QUAJOUNGE-beanie. De perfecte match dus.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.