Blogs

Ligde gij d’r ALAAF?

Op het moment van schrijven zijn wij, carnaval liefhebbers, nog 46 dagen verwijderd van het misschien wel grootste feest van 2019. Alhoewel de Oranjeleeuwinnen wel kans maken op de wereldbeker dit jaar en dat wellicht ook nog mooie feestjes oplevert in het verschiet. Maar terug naar carnaval. Waar de bierlucht nét uit de kielen en carnavalsoutfits is, duurt het niet lang meer of ze mogen weer gedragen worden.

 

Patch

“Je kan er niet genoeg hebben!”, en zo is het maar net. En dus plant ook onze Ligde Gij d’r Alaaf-patch zich voort. Na twee succesvolle patches is het tijd voor een nieuw exemplaar met daarbij een extra patch speciaal voor de Kruikenzeikers. Bestel hem nu want deze patch zegt waar het op staat tijdens de carnaval!

 

Sweater

Daarnaast hebben we dit keer ook een speciale Ligde gij d’r Alaaf-sweater! Verkrijgbaar in twee verschillende kleuren; felrood en spierwit! Wellicht ook de twee meest-voorkomende gelaatskleuren van de kou of van d’n drank! Bij deze sweater ontvang je een presentje namens ons, namelijk een gratis patch – altijd handig – en een confettishooter. Want wij stomen je graag klaar voor carnaval 2019!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.