Blogs

Lang leve de CEAUNING!

Hoera, hoera, hoera! Op zaterdag 27 april wordt er code oranje afgegeven in Nederland. Het hele land kleurt oranje en dan kunnen wij natuurlijk niet achterblijven. Speciaal voor onze Willem – want zo mochten we hem toch noemen Max? – en de rest van feestend Nederland hebben wij iets leuks in petto!

Ceauning

De vele verschillende feesten, de activiteiten, maar vooral de gezelligheid spant natuurlijk de kroon op deze feestelijke dag. En dus hebben wij speciaal voor Koningsdag deze limited edition ontworpen. Want niet alleen Willem, maar ook klant is Ceauning bij ons!

Wees er op tijd bij, want iedereen Wille’m…

Oké, haal even diep adem voor de volgende zin. Want jij vraagt je nu natuurlijk af hoe je aan dit toffe item kan komen zonder dat het straks Koningsdag is en jij weer die versleten oranje boa achter uit de kast moet vissen, aangezien oranje niet echt een door jou dagelijks gedragen kleur is. Enfin, wij hebben dit item nu al beschikbaar gesteld als pre-order zodat jij er zeker van bent dat jij er tijdens Koningsdag Cheaque bijloopt voor onze Willem en Max, maar vooral voor jezelf. Dus lang leve de Ceauning en drie hoeraatjes voor jezelf. Want voor ons ben jij ook een échte Ceauning!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.