Blogs, Nieuws

Greauts met Guus Meeuwis!

Guus Meeuwis, een van Nederlands grootste artiesten. Waar hij ruim twintig jaar geleden per ongeluk het artiestenvak inrolde, is hij niet meer weg te denken. Met hit na hit bestormt hij de Nederlandse toplijsten en we kunnen ze allemaal vlekkeloos meezingen, ook jij. Want als je Guus zegt, zeg je Brabant. En daar brandt nog licht.

 

Quedeng Quedeng

“En kilometers spoor schieten onder mij door. Ik ben op weg naar jou, want ik ben weg van jou. Vanochtend vroeg vertrokken, in de luwte na de nacht en tien minuten op de trein gewacht. Want die had wat vertraging, en mijn god daar baal ik van, omdat ik nu tien minuten minder bij je blijven kan.” De rest kan je uiteraard zelf wel invullen. Wanneer je onze socials in de gaten gehouden hebt de afgelopen dagen kan het je niet zijn ontgaan dat wij van niemand minder dan Guus Meeuwis het verzoek kregen om een collectie te ontwikkelen voor zijn concertreeks ‘Groots met een zachte G’. De exclusieve opdruk klinkt bekend, namelijk: ‘Quedeng Quedeng’.

Guusmeeuwis-quedengquedeng-cheaque-greauts

Aanstaande vrijdag is de aftrap van Groots met een zachte G 2018. Een speciale editie voor ons aangezien Guus en Cheaque dit jaar hun krachten bundelen. Nu vraag je je vast af waar deze T-shirts én sweaters verkrijgbaar zijn. Goed nieuws, want dat kan ik je vertellen. Deze zijn verkrijgbaar in de pop-up store van Guus bij de Bijenkorf in Eindhoven. De store staat er tot en met 12 juni. Een retourtje naar de Lichtstad dus!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.