Blogs, Nieuws

Hoe Giel Beelen werd verrast in de ochtendshow door Jeroen Latijnhouwers

Een tijd terug tijdens de BOV-trofee ontmoette we Jeroen Latijnhouwers. Voor degene die hem niet kennen even een korte introductie. Jeroen is Nederlands televisiepresentator en is sinds september vorig jaar de vaste nieuwslezer/sidekick in de ochtend bij Giel Beelen op Radio Veronica. En dat laatste is nu precies waar we het over gaan hebben.

 

Verrassing in de ochtendshow

Kortgeleden nam Jeroen contact met ons op met de vraag of we niet iets konden doen met het sympathieke Brabantse scheldwoord ‘Non-de-perdepiel’ wat hij vooral in zijn jongeren jaren gebruikte. Toen hij dit woord er laatst ‘on air’ tijdens de ochtendshow uitfloepte kwamen Giel en de rest van het team niet meer bij van het lachen. Genoeg redenen om hier wat meer mee te doen!

 

Non des paire de piel

Al snel kwamen we uit bij de pakkende verfransing ‘Non des paire de piel’ en ging er een compleet Cheaque pakketje richting Jeroen. Nog geen paar dagen laten verraste Jeroen live op Radio Veronica het hele team in de ochtendshow. De verbaasde blikken, de glimlach die meteen verscheen en weer de lach om dat ene oude scheldwoord uit de jeugd van Jeroen. Wij vinden het GOUD en delen het graag met jullie!

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.