Blogs, Nieuws

Het is zover: gepersonaliseerde Cheaque-items!

Eén week lang helpen we je bij het ontwerpen van eigen Cheaque-items. Ben jij met je familie al een tijd op zoek naar hét perfecte T-shirt dat jullie als gezin typeert? Ben je op zoek naar bedrijfskleding en wellicht eigen schorten om Cheaque voor de dag te komen? Of kunnen wij je misschien met je sportteam aan een gepersonaliseerde outfit helpen? Dan zit je de hele week gebakken.

 

Jouw print op het witte paard

Dagelijks tot wekelijks krijgen we ontzettend veel woorden ingestuurd, maar ook aanvragen voor gepersonaliseerde items. Het is zover en wellicht komen we als geroepen voor je. Trek jouw baas aan z’n jas want de bedrijfskleding is toch wel echt toe aan vernieuwing. Trek jouw coach aan z’n haren want die sweaters voor de derde helft zijn ondertussen uitgegroeid tot naveltruitjes. Dus heb je iets in je gedachten en zou je die maar al te graag op een blanco sweater, T-shirt of polo of ander item uit onze bestaande collectie willen terugzien, grijp nu jouw kans en scoor jouw print op het witte paard! Kortom, álles is mogelijk dus neem gerust contact met ons op.

Helpende hand

Kom je er niet helemaal uit, maar zou je wel oh-zo-graag in een nieuwe Cheaque bedrijfspolo voor de dag willen komen? Geen punt want wij denken graag met je mee om tot jouw toffe gepersonaliseerd item(s) te komen. Je mag ondertussen wel de haren van je coach loslaten nu.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.