Blogs

Op naar de sneeuw met de Bucket Boys!

 

Van vrienden maken weten Thijs Meeuwsen en Joep ten Hove, alias de Bucket Boys (@bucketboystv), alles. De twee heren reizen er de hele wereld voor rond, maar niet zonder hun vriendenboekje. “Het is niet het landschap dat je trip maakt, maar het zijn de mensen die je ontmoet”.

 

Vrienden maken met locals

Je kan overal naar toe vliegen en alle delen van een land bekijken, maar je leert een land en zijn cultuur pas echt kennen wanneer je vrienden maakt met niemand minder dan de locals. Gesloten deuren gaan open en de culturele verschillen worden al snel duidelijk. Iedere local die ze leren kennen tijdens de trip, of beter gezegd nieuwe vriend, mag schrijven in het oh-zo-belangrijke vriendenboekje. Maar wel in hun eigen taal. In ruil hiervoor krijgen alle vrienden een stuk van de vriendschapsband.

 

Welke vrienden zijn er al gemaakt?

Om je er een voorstelling bij te kunnen maken sommen we er een paar voor je op. “Allereerst een Libanese taxichauffeur geperforeerd door 28 kogelgaten die voor dood werd achtergelaten in een mortuarium, een 75-jarige oude Indiaanse cowboy uit Arizona met de geest van een 18-jarige die ons rodeo leerde rijden. Maar ook een multimiljonair op het palmeiland in Dubai en door de poort van een militaire basis maakte we vrienden met een VN militair uit Ghana.” Ik denk dat je je hiermee een kleine voorstelling kan maken wat de boys allemaal tegenkomen tijdens hun reizen. Of juist helemaal niet.

 

Op naar Westendorf!

“Tirol staat bekend om skiën, après-skiën en jodelen. Voor ons als Brabantse Bourgondiërs natuurlijk het ideale grondgebied om te integreren in de Oostenrijkse gezelligheid. Gewapend met een camera, een drone en ons vriendenboekje brengen we het prachtige landschap in beeld en gaan we opzoek naar bijzondere locals en andere bezoekers. Hoe gastvrij is de Tiroler? Wie kan er het best jodelen en is het pils net zo koud als de sneeuw? En wat heeft Tirol nog meer te bieden? Je ziet het allemaal in Van Je Vrienden Moet Je Het Hebben, het ultieme visitekaartje!” aldus het avontuurlijke, ultra sociale duo. Deze trip belooft wat dames en heren!”

 

Nog steeds niet op ‘play’ gedrukt hierboven? Wacht dan niet te lang! Op de hoogte blijven van de rest van de trip? Houd onze kanalen en het kanaal van de Bucket Boys in de gaten.