Blogs

Cheaque ambassadeur: Bucket Boys

Deze vrienden van de show reizen onder andere de wereld rond met hun vriendenboekje om nieuwe vriendschappen te sluiten. Want het is niet het landschap dat je trip maakt, maar het zijn de mensen die je ontmoet. Sinds de 10.000 kilo stront die ze voor de deur gelost hebben bij DMG is er veel veranderd. De toffe content blijft groeien, het vriendenboekje wordt steeds verder aangevuld en deze jongens zaten begin dit jaar aan tafel met de enige echte Nederlandse Mol!

 

In ieder glas past ’n pilske

Eerst wat meer over Thijs en Joep, beter bekend als de Bucket Boys. Niets is gek genoeg voor deze twee creatieve topgasten. Want hoe kom je aan tafel bij Nederlands grootste Mol, televisieproducent en mediamagnaat John de Mol. Reis je af naar Colombia om in gesprek te gaan met de broer van de enige echte Pablo Escobar of ga je Wedding Crashen in Curaçao op een jetski?

 

Tout tout tour

Enfin. In ieder glas past ’n pilske. Dat werd ons duidelijk tijdens de eerste ontmoeting met onze vrienden. Een aantal creatieve brainstormsessies en heel wat pilsjes later was daar hét idee van de Tout Tout Tour. Een onwijs toffe trip samen met de Bucket Boys en de vrienden van Exota naar Tirol, Oostenrijk. Daar stond DJ Toon wouters voor ons klaar. “Westendorf, oh Westendorf ik mis je…” ken je deze nog? Wij wel!

Cheaque ambassadeurs - Bucket Boys - Westendorf - Oostenrijk - Bucket Boys - blog

En zo geschiedde. Een vierdelige serie waarin we onder andere de bekende konis hupen uitnodigde, tevens Joeps grote held, we gingen paragliden en vrienden voor het leven maakte, we leerden jodelen en maakte we de Karatbar onveilig met de vrienden van Flügel. Al met al een winters avontuur absoluut de moeite waard is om te checken! Wij zijn trots dat wij vrienden voor het leven hebben gemaakt met deze twee heren. Want van je vrienden moet je het hebben! “Jeau des la oui ti!”

 
Kleding:
Drugtemaker T-shirt 
 

Van presentatie duo Thijs en Joep naar vriend van de show Klaas van der Eerden. Nederlands televisiepresentator, komiek en bekend van onder andere Expeditie Robinson (2015), Foute Vrienden of It Takes 2. 

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.