Blogs

Nieuw: Cheaque artworks

Hoe vaak zetten we nog iemand in het lijstje? Juist, niet zo vaak meer. Tijd om die lijsten op te vullen met wat anders, namelijk Cheaque posters. Deze nieuwe artworks zijn sinds kort online verkrijgbaar, dus ik dacht ik poster een berichtje over.

 

Pardon My French

KØD! We vloeken heel wat af met z’n allen. Frituur maakt een hoop goed! Wanneer de eerst volgende cheatday in zicht is, zullen de french fries je onwijs gelukkig maken. En deze poster ook trouwens. Die lange, dunne, zoute gele stengels van die Gouden M langs de snelweg doen wonderen. Stop niet te vaak, ze moeten wel lekker blijven. #justorderedmyfrenchfries

 

Worst Date Ever

Daten is altijd spannend. Eén swipe naar rechts kan jouw leven voorgoed veranderen. Maar tussen de leuke dates zit er ook altijd minimaal eentje tussen die het toch nét niet is. Het is altijd fijn thuiskomen na die ontzettend slechte date. Op naar de volgende!

 

Créme Fraîche

Als zure room op de taart, créme fraîche. Je moet er van houden, net als ons. Het heerlijke frisse zuurtje wat zorgt voor die fijne smaaksensatie. Alsof er een engeltje over je tong piest… Tof voor de liefhebbers onder ons en als pronkstuk in de keuken. Indien je nog geen plannen voor het avondeten hebt vanavond een kleine tip. Sprint naar de winkel voor 500 ml (ongeklopte) slagroom en 30 ml karnemelk (of yoghurt). Geniet!

 

De perfecte lijst

Benieuwd wanneer de poster is? Houd er rekening mee dat de levertijd van deze items 3 tot 5 werkdagen is. Ondertussen besparen we je tijd en hoef je niet het hele internet af te speuren naar de perfecte lijst waar deze posters in passen. Ze passen namelijk ideaal in een RIBBA IKEA-lijst van 50 x 70 cm. Dat scheelt een hoop tijd en gedoe.

 

Maud van de Wetering

Maud

Online Marketeer bij Cheaque

Creatief en gedreven. Stamt uit december 1995, reken maar uit hoeveel lentes jong deze communicatieprofessional is. Maud is Online Marketeer bij Cheaque en houdt zich daarnaast dagelijks bezig met contentmarketing. Altijd in voor een creatieve brainstorm, mits de wijn goed smaakt.